Afbeelding
Foto:

Kookers.nl start kook-studio in Weesp voor groepen en bedrijven

Met vestigingen in Nijmegen en Utrecht kiest Kookers.nl Weesp als hoofdlocatie. In het pand van CityStarter pal tegenover het station realiseert ondernemer en kok Sander Steynis naast zijn hoofdkantoor ook zijn nieuwste kookstudio. Voor oktober staan de eerste kookworkshops al in de agenda.

Voor bedrijven en groepen biedt de kookstudio aan het Stationsplein straks een informele, gezellige plek waar deelnemers zich kunnen bekwamen in de kunst van het koken. Het daarna samen genieten van het zelfbereide diner zal een belangrijke component zijn. "Maar ook biedt de kookstudio gelegenheid aan bedrijven hun nieuwe producten te demonstreren", vertelt Sander Steijnis. "Voor Kenwood keukenapparatuur doen we dat al jaren. En we bieden catering, kookworkshops en privédiners voor particulieren. Dankzij een grote databank met chef-koks kunnen we elke wens op kookgebied realiseren. Tachtig procent van onze boekingen in Nijmegen en Utrecht zijn vriendenfeestjes, bedrijfsuitjes of teambuildingactiviteiten: samen bezig zijn met eten verbindt mensen. Maar ook individueel inschrijven op kookworkshops is mogelijk."

Koken doet Steijnis al zijn leven lang. Dus dat hij na zijn studie bedrijfskunde startte met een eigen cateringbedrijf was een logische stap. Acht jaar geleden vloeide Kookers.nl hier uit voort. Het is niet toevallig dat de ondernemer met Kookers.nl nu ook in Weesp neerstrijkt. De liefde bracht hem in Weesp en toen de aanvragen voor kookers.nl vanuit de Randstad toenamen, ontstond de wens voor een locatie in de buurt van Amsterdam. Steijnis: "Ik kwam in contact met Cees van Vliet, die bezig is met CityStarter. De deal was snel gemaakt: Kookers.nl biedt de startende ondernemers een mooie koffiehoek met espresso-apparaten en ruimte voor bedrijfslunches en wij hebben een toplocatie, dankzij de trein voor de deur en volop parkeergelegenheid. Ideaal voor onze klanten uit de Randstad." Daarnaast zal Steijnis meewerken in CityStarter als deskundige in het ondernemerspanel van CityStarter dat de ideeën van startende ondernemers toetst op haalbaarheid. "Het op weg helpen van jonge ondernemers doe ik ook binnen Kookers.nl en is mijn passie. Dat ik mijn kennis en ervaring als bedrijfskundige en ondernemer nu breed via CityStarter voor beginnende ondernemers kan inzetten, vind ik enorm inspirerend."