Afbeelding

50-jarige IVW gaat een feestje bouwen

Bedrijvenvereniging IVW bestaat 50 jaar. Dat wordt gevierd op vrijdag 31 oktober. Het belooft een vrolijke en feestelijke avond te worden.

Voor deze feestavond nodigt de IVW de leden uit in het industriële erfgoed Explore in Muiden, op het terrein van de voormalige kruitfabriek. Een prachtige locatie (foto boven) waar 350 mensen kunnen worden ontvangen.

Programma
De avond zal een feestelijk en ongedwongen karakter kennen en het aantal speeches zal beperkt blijven. Twee highlights van de avond kunnen we vast verklappen. Cabaretière Sara Kroos zal die avond een optreden verzorgen met repertoire dat ze speciaal voor deze Weesper/Muider ondernemersavond heeft gemaakt. Sara Kroos, die in Weesp woont, is momenteel zeer succesvol met haar theaterprogramma 'Van Jewelste' en trekt daarmee door heel het land. Bovendien is ze zelf onderneemster: aan de Herengracht in Weesp timmert ze enorm aan de weg met haar eigen theater en theaterschool Zone 1380.

Een ander belangrijk deel van de avond is vrijgemaakt voor een walk-and-talkdiner waarvoor topkok Peter Lute uit Ouderkerk aan de Amstel garant zal staan. De muziek wordt op deze avond verzorgd door de in 't Gooi al jaren bekende en gewaardeerde entertainer DJ Charles.

Alvast aanmelden
In de vorige B2B heeft al voorinformatie gestaan met de mogelijkheid om alvast met partner aan te melden (twee aanmeldingen per IVW-lidmaatschap). Er zijn al 100 aanmeldingen binnen. Het maximum bedraagt 350 personen en om teleurstelling te voorkomen, adviseert de IVW haar leden om alvast aan te melden via info@ivw-weesp.nl. Begin oktober volgt nog de officiële uitnodiging. Voor nadere informatie kan contact worden opgenomen met Cor van der Poel: corvanderpoel@planet.nl. Blijkt begin oktober, dat er nog meer ruimte is, dan laat de feestcommissie dat weten. Uit de reacties blijkt namelijk dat meerdere bedrijven meer aanmeldingen willen doen.