Afbeelding
Foto: Brian Elings

Om alvast in de agenda te zetten

Het duurt nog even, maar het kan geen kwaad de volgende data alvast in de nieuwe agenda van 2015 te zetten.

Op dinsdag 6 januari is de traditionele nieuwjaarsreceptie van de gemeente Weesp. Burgemeester en wethouders heten u welkom.

Nóg relevanter voor ondernemers is uiteraard de nieuwjaarsreceptie van de IVW, tevens de eerste BusinessClub van het nieuwe jaar. Dit keer op dinsdag 13 januari 2015 in theater City of Wesopa aan de Herengracht. Tijdens deze altijd drukbezochte en zeer gezellige middag wordt de nieuwe Onderneming van het Jaar bekendgemaakt.


Nieuwe leden

Ondernemers kunnen veel voordeel halen uit het relatief goedkope lidmaatschap van de IVW. Sinds de vorige B2B zijn er weer drie nieuwe leden aan het ruime bestand toegevoegd. Een korte kennismaking.

Davids Advocaten richt zich op ondernemingsrecht, insolventieadvies en handels- en contractrecht. Oprichter is Jan Davids, sinds 1995 werkzaam als jurist en tevens optredend als curator. Rijschool2Gether is recent begonnen in Weesp. Er werken rijinstructeurs met jarenlange ervaring die hebben gewerkt voor verschillende grote rijscholen. En met De Hallen maakte u enkele pagina's geleden al uitgebreid kennis.

Ook lid worden? Regel het meteen op www.ivw-weesp.nl.