Afbeelding
Foto: Brian Elings

Ed Heijstee neemt afscheid van
bestuur IVW

Ed Heijstee heeft het bestuur van de IVW laten weten vervroegd afscheid te willen nemen.

Dit in verband met de zeer drukke werkzaamheden als directeur van iLocator, de gewestelijke ontwikkelingsmaatschappij, en zijn eigen bedrijf DID. Reinier Mommaal (City Starters) is door het bestuur gevraagd op ad-interimbasis de bestuursplek waar te nemen. Tijdens de komende ledenvergadering zal Reinier namens het bestuur als kandidaat-bestuurslid worden voorgedragen.


Geen verhoging
contributie IVW

Tijdens de op 1 juli gehouden ledenvergadering is besloten om wederom geen verhoging van de contributie voor het volgende jaar te doen.

De contributie voor de automatische betalingen blijft op 273 euro ex btw staan. Verder zijn aan het lidmaatschap geen andere kosten verbonden. Ook niet-leden verwijzen we graag nog even naar onze site www.ivw-weesp.nl. Een infoboekje wordt gaarne toegezonden, bel 06-20590213. Verder is tijdens de ledenvergadering afgesproken om, zoals ook uit de gehouden enquĂȘte naar voren is gekomen, de contributie voor de zelfstandige ondernemer zonder personeel te verlagen en hieromtrent zal binnenkort nadere informatie komen. De korting gaat dan gelden voor de nieuwe leden en natuurlijk dan ook voor de reeds aanwezige zzp'ers m.i.v. 1 januari 2015. De facturen voor de contributie zullen in april of mei 2015 verzonden worden.