Afbeelding
Foto: Brian Elings

Nagenieten van een geweldig feest

In de vorige B2B gaven de foto's op twee pagina's al een prima weergave van het vieren van het 50-jarig bestaan van onze belangenvereniging. De dagen na die vrijdag 31 oktober ontvingen wij veel reacties. Alleen maar top dit en top dat. Iedereen heeft genoten en dat was natuurlijk ook de bedoeling.

Het was ook 100% PR voor de IVW en ondernemend Weesp en omgeving. Ons gebied werd ook extra op de kaart gezet als een economisch belangrijke factor, hetgeen nog eens versterkt werd door de speech van Jan van Run, de gedeputeerde Economische Zaken van Noord-Holland, die nog eens benadrukte hoe belangrijk het midden- en kleinbedrijf in onze regio is als motor voor de economie en met name ook voor de werkgelegenheid. Ook wethouder Herman Tuning van Economische Zaken en onze erevoorzitter Cees van Vliet bevestigden in hun toespraken nog eens hoe belangrijk het is dat het bedrijfsleven zo goed verbonden is via de IVW. Onze voorzitter Wim Zagt heette natuurlijk de ruim 300 gasten zeer welkom en ontpopte zich als een uitstekende gastheer. Het was echt feest in de tot dat moment onbekende feestlocatie in Muiden van Peter Lute. De topkok uit Ouderkerk aan de Amstel en zijn medewerkers deden er die avond alles aan om een prachtig walk-and-talkdinner uit te serveren. Natuurlijk was naast de muziek van entertainer Charles cabaretière Sara Kroos weer op haar best. Zij had voor deze avond een speciaal programma verzorgd, waarbij vooral Wim Zagt aparte aandacht via een hilarisch lied van haar kreeg. Al met al een superavond en de vele foto's van Brian Elings zijn nu te zien via onze site www.ivw-weesp.nl. Nog even nagenieten…

Tot ziens op 13 januari!

De nieuwjaarsreceptie van de IVW is op dinsdag 13 januari 2015 in het theater City of Wesopa. De officiële uitnodiging volgt natuurlijk nog.